Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.únor 0:45

Na to není nějaká universální rada, odpověď.

Obecně se do korporátů píše a soukromníkům (spíše) volá. Protože když dojdeš do korporátu osobně, nebo tam zavoláš, tak po telefonu Tě stejně odkážou na svůj web, no a osobně Ti tak maximálně vrazí do rukou dotazník, který ale stejně můžeš vyplnit na internetu.

Soukromník, samozřejmě, má většinou email, ale pak je otázka, jak často do něj chodí, jo, kdežto když mu zavoláš, tak se mu většinou dovoláš (pokud se mu vícekrát nedovoláš, a pokud Ti ani nezavolá / nenapíše zpátky, je to první signál, že je tam něco špatně), no a máš první nějakou interakci, že ano. No a pak se domluvíte, jestli bude chtít životopis, případně na pohovoru atp.

Ale je to asi tím, že já jsem vždycky pracoval, a pracuju, ve službách, takže ve výrobě, ve firmách, to bude třeba zase jiné.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.únor 9:49

Na to není nějaká universální rada, odpověď.

Obecně se do korporátů píše a soukromníkům (spíše) volá. Protože když dojdeš do korporátu osobně nebo tam zavoláš, tak po telefonu Tě stejně odkážou na svůj web, no a osobně Ti tak maximálně vrazí do rukou dotazník, který ale stejně můžeš vyplnit na internetu.

Soukromník samozřejmě má většinou e-mail, ale pak je otázka, jak často do něj chodí, jo, kdežto když mu zavoláš, tak se mu většinou dovoláš (pokud se mu vícekrát nedovoláš, a pokud Ti ani nezavolá / nenapíše zpátky, je to první signál, že je tam něco špatně), no a máš první nějakou interakci, že ano. No a pak se domluvíte, jestli bude chtít životopis, případně na pohovoru atp.

Ale je to asi tím, že já jsem vždycky pracoval, a pracuju, ve službách, takže ve výrobě, ve firmách to bude třeba zase jiné.