Avatar uživatele
Registrovaný

Vím že flambování bez alkoholu asi moc nepůjde.

prvne jsem se spatne vyjadril potrebuji flambovat ne pred hostem a servis a vydej pokrmu je od hosta natolik vzdalen ze klasickym destilatem to nedavam plamen rychle pohasne pote co se odpari alkohol proto zhanim nejakou pastu co je vice trvajici. kde ji mam kmnpit dekujju.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

ale vzdyt flambovani je kratky proces.. Jinak restaurace se nechavaji zavazet od spec.gastro velkoobchodu,tak si vemte jejich nabidkovy katalog a tam urco neco bude

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.