Avatar uživatele
Registrovaný

Teploměr - pomocník vaření.

Dobrý den,víte na co všechno se dá použít teploměr na maso?Já vím akorát o měření teploty při přípravě rozbífu v troubě,nenapadá mě další využití.
Děkuji Libuška

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele

Elektronický teploměr na potraviny je vhodný k měření teploty při pečení a vaření masa. Umožňuje dosáhnout správnou teplotu uvnitř masa, takže nedojde k jeho přepečení. Jen tak se Vám podaří uchovat masu jeho správnou chuť a šťavnatost. Teploměr lze využít pro všechny druhy masa (vepřové, hovězí, telecí, jehněcí i zvěřinu). Lze jej také použít pro kontrolu teploty již vařeného jídla. Možnost nastavení hodin pro odečítání času při pečení. ALARM funkce pro docílení nastavené teploty nebo pro odečítání nastaveného času.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 859
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 423
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.