Avatar uživatele
slavie

Smažený sýr vždy vytéká!

proč mě vytéká sýr při smažení i když ho dvakrát obalím v trojobalu?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5302 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lencis

Pomáhá mi jednoduchá finta! Dávám obalené porce na 20 minut do mrazáku a pak teprve sýr smažím. Nikdy nevyteče!!! Vyzkoušejte samy 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anetadela1

Smažák se musí opéct rychle, pak nevyteče.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
COVERENDER

NA SMAŽENÝ SÝR JE JEDNO KOLIK OBALŮ DÁTE, ALE POKUD HO SMAŽÍTE PŘÍLIŠ DLOUHO TAK VYTEČE VZDYCKY. SMAŽIT OPATRNĚ DO ZLATOVA, DOBRÉ JE NA CHVILINKU PŘED SERVÍROVÁNÍM DODĚLAT V MIKROVLNCE. PŘI TOMHLE PLATÍ-MÉNĚ ZNAMENÁ VÍCE.

Zdroj: LETNÍ BRIGÁDA

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek