Avatar uživatele
Pokročilý

Slazení čaje medem, je to zdravější, než cukr? A prý je to i s léčebnými účinky, je to pravda? Cukr v tom je také, ne?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

V medu jsou z kytiček ovocné cukry, a s nimi vitamíny a část lečivých látek z kytiček. Samotná sacharoza z řepy má jiné složení.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Ano, slazení medem je zdravé, ale nesmí se med dávat do zalitého čaje vařící vodou.Nejlépe ho dávat do čaje horkého asi 50 stupňů.V horkém čaji ztrácí vitamíny.


Avatar uživatele
Zlatý

Rovněž tento článek o účincích medu stojí za povšimnutí:
http://www.novinky.cz/…


Avatar uživatele

Med je zdravý a jako sladidlo výborný. Pokud si dáš po obědě na dobré trávení zelený čaj, tak se bere za dost velký prohřešek sladit jej cukrem. Výborná je ale také černá káva oslazená medem.


Avatar uživatele
Registrovaný

Je to přírodní sladidlo přímo od včel. Cukr vzniká výrobou z cukrové řepy.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 878
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 503
Zlatý iceT 502
Zlatý gecco 445
Zlatý briketka10 434
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.