Avatar uživatele
Pokročilý

Slazení čaje medem, je to zdravější, než cukr? A prý je to i s léčebnými účinky, je to pravda? Cukr v tom je také, ne?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

V medu jsou z kytiček ovocné cukry, a s nimi vitamíny a část lečivých látek z kytiček. Samotná sacharoza z řepy má jiné složení.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Ano, slazení medem je zdravé, ale nesmí se med dávat do zalitého čaje vařící vodou.Nejlépe ho dávat do čaje horkého asi 50 stupňů.V horkém čaji ztrácí vitamíny.


Avatar uživatele
Zlatý

Rovněž tento článek o účincích medu stojí za povšimnutí:
http://www.novinky.cz/…


Avatar uživatele

Med je zdravý a jako sladidlo výborný. Pokud si dáš po obědě na dobré trávení zelený čaj, tak se bere za dost velký prohřešek sladit jej cukrem. Výborná je ale také černá káva oslazená medem.


Avatar uživatele
Registrovaný

Je to přírodní sladidlo přímo od včel. Cukr vzniká výrobou z cukrové řepy.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.