Avatar uživatele

Provádíte rádi činnost, kdy stojíte v kuchyni a svlíkáte ji?

cibuli, abyste si na ní mohli něco osmažit?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

osobně cibuli nesvlékám, vždy si vezmu na pomoc nůž a odřezávám slupku a poté ji jím v celku sirovou např. s chlebem a hořčicí

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

já cibuli svlíkám spíš proto, abych jí moh sežrat čerstvou. Často a rád :{)> děláte mně chutě


Avatar uživatele
Zlatý

jím radši sYrovou cibuli ke všemu, moc ji nesmažím,
protože se ztrácí vitamíny jen si ji osolím
to pak tolik nepálí..
Doplňuji:
k pečeným bramborám s majolkou a kysaným zelíčkem,
dalamánky se sádlíčkem mňam na to jemně tu cibulku,
a všechno posypu jemně chilli kořením :D
někdy s okurkou..


Avatar uživatele
Stříbrný

ne, naprosto nesnáším loupání a krájení cibule, nesnáším taky to pálení očí, ale je to nezbytné pro chutně upravené jídlo


Avatar uživatele

Cibuli jsem krájela jenom několikrát a nebyla moc na jemno. Jinak sama při vaření cibuli skoro nevyužívám.
Doplňuji:
Mám ráda spíše česnek - i normálně na chuť. Ale jsou dobré takové ty malé cibule v nálevu.


Avatar uživatele
Stříbrný

Cibuli spíše oloupu,hlavně do guláše,syrovou nemusím.
Doplňuji:
Ale olupaný páreček na způsob malířovy tužky,to je lahůdka.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.