Avatar uživatele
Bronzový

Proč se v tekuté bílé čokoládě nechce rozpustit potravinářské barvivo?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Neznám detaily, ale napadá mě, že to potravinářské barvivo je rozpustné ve vodě, která však v čokoládě není, čokoláda je na bázi tuku.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Sežeň si tekuté potravinářské barvivo na lihové, nebo raději olejové bázi.


Avatar uživatele

Co je to "tekutá bílá čokoláda"??
Ale nejspíš bude na vině to, že potravinářské barvivo je rozpustné ve vodě - a čokoláda by vodu (téměř) obsahovat neměla...
;-)
Rozpusť barvivo ve vodě a tu pak do čokolády přidej (tedy - jestli to dovolí účel užití - tedy proč tu čokoládu vlastně barvíš).

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 878
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 503
Zlatý iceT 502
Zlatý gecco 445
Zlatý briketka10 434
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.