Avatar uživatele
Bronzový

Proč nejde vyšlehat šlehačka dotuha?

Může to být teplem? V bytě mám 31stC.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

Šlehačka musí být řádně vychlazená.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

To teplo to může zhoršovat, ale pouze tím to nebude.
Já používám smetanu 33%, ale nejraději 41%. Dám ji hodně vyhladit. Lehce namrazím i metly na šlehání a mísu, kterou použiji na přípravu. Naliji smetanu a šlehám zpočátku na nejvyšší výkon - aby se co nejméně ohřála. Jak hodně napění, můžeš posypat ztužovačem, ale já ho raději vynechávám. Pak zmírním stupeň a došlehám opatrně dotuha.
Vyzkoušej. Přeji ti, ať se ti také povede. :-)


Avatar uživatele
Zlatý

hodně vychlazenou s pár zrníčky soli a je našlehaná parádně za chvíli a dobře drží - moje zkušenost


Avatar uživatele
Registrovaný

ano muže mit teplotou ale taky zaleži kolik procent ma šlehačka spravně by měla mit 33 procent a ne 12 čim min tučnějši tim huř ji ušlehate

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.