Avatar uživatele
Pokročilý

Proč Beránek je u hlavy na hořklý?

Ať uděláme jakkékoliv těsto, tak je vždy u hlavy hořký. Je to možné,že by to bylo Hlíněnou formou?Děkuji.
Doplňuji:
Není připeklý je krásný jako tělo.A má i víko z hlíny.Právě, že s připečeníním nebo spálením to nemá , co, když to není. Zkoušeli jsme moc věcí různých a nic, je to právě vždy stejné.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Ne, hliněnou formou to nebude. Celá forma je hliněná, potom by musel být hořký celý beránek

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

A není ta hlava beránkova vždycky tak trochu připálená??? To by vysvětlovalo tu hořkost pouze jeho hlavy. Oproti tělu je tam méně těsta, rychleji se ta část, oproti tělu, propeče. Celková doba pečení beránka by se tak musela přizpůsobit hlavě.


Avatar uživatele
Stříbrný

Je tam toho těsta míň, než na těle, asi bych hlavu ke konci přikryla pečícím papírem, ale nevím, jestli by to splnilo účel.


Avatar uživatele
Bronzový

Nikdy jsem se stím nesetkal a beránek má stejnou chuť po celé délce včetně hlavy. Musí to být nějakou přísadou do těsta, kteří ostatní napřidávají.


Avatar uživatele
Zlatý

Ryba smrdí od hlavy, beránek od hlavy hořkne.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.