Avatar uživatele

Precliky - nezkousel jste je nekdo delat doma ? Ne ty tvrde , ale mekke. A jak ? :-) Diky. -iv-

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Doma jsem nezkoušel,ale koukni na tyto.
Měkké ¨Oktoberfest¨preclíky k pivu a klobáskům
http://www.labuznik.com/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Tak ty vypadají lákavě,iv,zkuste je,dejte vědět,už je vidím s těma klobáskama ...


Avatar uživatele
Zlatý

skoušel.

po upečení ty preclíky jsou skutečně tvrdé.

Je zapotřebí je ubránit před nenechavci a schovat, 2-3 dny nechat postát a budou měkké.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.