Avatar uživatele
Bronzový

Právě loupám větší množství špekáčků na utopence,ale vůbec nejde to střevo oloupat.Poraďte.Dík

Loupání špekáčků

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Povařit naříznuté špekáčky v nálevu s kořením. Potom je zchladit studenou vodou a loupat.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

stačí jen spařit,ať nezežluknou,botulin,se pak octem neodstraní,někdy ani převařením,
jinak neloupete střeva ale papír
a mimochodem,proč v tomto dusnu blázníte s utopenci,
pokud nebudou cejtit,tak kvalita bude nevalná
a hrozí mléčné kvašení cibule.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 876
Zlatý annas 774
Zlatý marci1 502
Zlatý iceT 499
Zlatý gecco 443
Zlatý briketka10 432
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 353

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.