Pokud na espresso jsou mezinárodní standardy 20–30 ml kávy, která se extrahuje 20–30 sekund při teplotě kolem 92 stupňů celsia a tlaku devíti atmosfér, tak jak dlouhá doba extrakce je správná při překapání přes keramický dripper, kde sice ovlivním množství kávy a teplotu vody, ovšem zdaleka zde nedosahuji tohoto standardního tlaku pro espresso? Děkuju.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 305 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Otázka ještě nemá žádnou odpověď.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 583 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |