Avatar uživatele
Registrovaný

Poč jogurt po zmrazení a opětovném rozmrazení nemá stejnou konzistenci jako před zmrazením?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Protože mráz zabije kulturu bakterií a obsažená voda zmrznutím roztrhá jejich buňky a také se zmrznutím/rozmražením oddělí voda od tuku...
Některé dobroty se zmražením změní v blaf...

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

cha, to je divný, ve sci-fi rozmrazí astronauty z hybernace po létech a žijou vesele dál,
ve filmu, že jo...v reálu to asi nebude možné ani za 100 let, člověk je příliš složitý organismus ale jeden ví

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 884
Zlatý annas 776
Zlatý marci1 507
Zlatý iceT 503
Zlatý gecco 450
Zlatý briketka10 435
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 355

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.