Avatar uživatele
Registrovaný

Nádobí s mramorovým povrchem - zkušenosti

Zdravím,
mám v plánu nakoupit několik pánví a hrnců s "mramorovým" povrchem. Mám jeden hrnec, ovšem poměrně krátkou dobu a nevím zda vydrží delší dobu, ale vaří se v něm asi nejlépe ze všech povrchů, co jsme doma kdy měli.

Nejde mi o to, jestli se na tom nechá dělat například bez tuku, takové sadistické praktiky u nás vůbec nefrčí, doma jsme závislí na chuti, takže klasické vaření. Jde mi o životnost tohoto povrchu.

Vydrží delší dobu, nebo to za rok bude na vyhození? Jen upozorňuji, že nehodlám kupovat nejlevnější zboží na trhu, ale nějakou střední třídu.

Díky

Odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

Zdravím,
hrnec s mramorovým povrchem mám jen jeden, ale funguje dobře. Nepoužívám ho teda na jídla, která je třeba dlouho vařit, spíš polévky a tak, ale vše ok. Mramor je celkem pevný povrch a pokud si budeš pořizovat lepší kvalitu, tak snad nebudeš mít problém. Jinak na delší vaření nebo vysoké teploty doporučuji spíš přírodní litinu.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.