Jistě, vyzkoušej papiňák a dej tam hodně těsta, ať to ucpe bezpečnostní ventily.
0
před 3081 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kliďo,když se mi to fakt nepodaří v máčknout na plech a zbyde pár kousků,tak to děláme běžně. Ale doprostřed, u krajů by se to více připékalo díky odrazu tepla ze stěn kastrolu.
0
před 3080 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |