Avatar uživatele
Registrovaný

Můžu být těhotná i když používám správně antikoncepci.......a může se to stát v prvnim sexu

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

Ano můžeš. Žádná antikoncepce není 100%ní. Jediné co je opravdu 100%ní je sterilizace.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Pokud používáš správně atikoncepci, je otěhotnění nepravděpodobné, ale vyloučit nelze. A je úplně jedno, jestli jde o první sex nebo poslední...


Avatar uživatele
Zlatý

tezko ....ale vzhledem k tomu ze Marie porodila Jezise a byla udajne pana tak vse je mozne ....esly budes.. tak te podobne jako onu panu Marii uneslo UFO...nebo si proste stebou jen uzil duch svaty...


Avatar uživatele

Ano na obě otázky


Avatar uživatele
Stříbrný

Každá antikoncepce má nějaké to procento nespolehlivosti (moje má např. selhání uvedeno jako 1% ročně). A roli v tom nehraje ani první sex. Znám ženu, která brala antikoncepci a má i přes ni tři děti. Já práškům upřímně nevěřím, tak kombinuji antikoncepci s "přerušovaným sexem".

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Rodina a vztahy

Zlatý Drap 978
Zlatý marci1 806
Zlatý quentos 628
Zlatý iceT 601
Zlatý hanulka11 536
Zlatý panenka 488
Zlatý annas 449
Zlatý led 396
Zlatý venkovan 390
Zlatý gecco 375

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.