Avatar uživatele
Pokročilý

Mohu přidávat do hotové kávy mletou či kousek celé skořice ? Před zalitím kávy nebo až po ?

Četl jsem, že je skořice velice zdravá a sladká jídla nejím.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

Něco o této přípravě kávy jsem vyhledal:

Zdroj: http://www.espirito.cz/blog/en try/22-jak-se-vari-kava-v-mexi ku.html

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Já si normálně do kávy po uvaření nasypu trochu mleté skořice. Mám ráda tu vůni a skořice je velmi zdravá : na žaludek, trávicí systém, cukrovku, trombózu ap.


Avatar uživatele
Zlatý

to jsme s marci1 už dva, kteří si sypou do kávy skořici. Já to tedy dělám až po zalití, ale třeba to dělám blbě, počkal bych, až se vozve někdo další.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

marci1

Ad : "quentos" : Také si ji tam nasypu až po uvaření a zalití kávy. Už ta vůně, což ? :-)

Avatar uživatele
Zlatý

quentos

jj, tak ňák :{)>

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.