Avatar uživatele
Zlatý

Mohu ještě použít do jídla parmazán Grand moravia,na kterém se místy utvořila bílá krupička?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

když něco začíná plesnivět a třeba plísňový sýr je lepší to nejíst nevíte co je to za druh plísně a může být nebezpečná!

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

jestli jsou to takové větší kulaté skvrny nepravidelně po celém sýru (a uvnitř, jestli ho rozkrojíte), tak to by plíseň být neměla. u nás to tak i prodávají a je to opravdu specializovaný obchod, kde mi vždy dobře poradili - parmazán je sýr, který zraje dlouho a má vydržet dlouho, když se správně skladuje
jestli je to jen na povrchu a opravdu to vypadá jako plíseň, tak to asi bohužel plíseň bude :( a konzumaci rozhodně nedoporučuju

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.