Avatar uživatele
Bronzový

Mlaďoučká,vybízí k nakousnutí,to bude rozkoš,

ale jak ji nejlépe připravit k dobrému papání? Je to cuketka a patizonek,v raném stadiu, ne žádný dřevnatý plod.Děkuji všem.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Já cuketu zapékám, dusím, výborné je zelí, připravuji knedlíky, peču moučníky. Mě inspirovala kniha Jany Štěpánkové, v níž je asi 100 receptů na přípravu cukety.

Třeba Vás zaujme uvedená stránka.

Zdroj: http://www.mamincinyrecepty.cz /cuketa

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Já z toho dělám klasické řízky/trojobal/. Je to úžasná mňamka, lepší, než maso!!! Je to opravdu rozkoš!


Avatar uživatele
Bronzový

Byla jsem si jistá,že budu číst otázku od Miroslava...,takže vy jte taky pěkný filuta...
To nejjednodušší je umíchat si česnekové máslíčko,/z pravého másla/,nejdřív slabé plátky nechat odležet,nasáknout,pak,je lehce osmahnout,aby se máslo neznehodnotilo.Tohle jsem dělala úplně prvně s lilkem,je to žůžo labůžo.


Avatar uživatele

Na techto strankach jsem minuly tyden delala jeden recept ,je jich tam vice vypadaji lakave.

Zdroj: kucharka on line


Avatar uživatele
Zlatý

Já cuketu rozpůlím vydělám prostředek a naplním sekanou na to nastrouhám sýr dám zapéct a jím s bramborama.Taky s cukety dělám buchtu cuketovou nebo taky cuketové karbenátky s hranolkama.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.