Avatar uživatele
Zlatý

Jsou ještě k mání zákusky se šlehačkou?

Třeba sacher nebo griliášové trubičky. Nebo se už používá jen ta hmota, co jako šlehačka pouze vypadá?
Doplňuji:
Myslím, že to ani není šlehačka z bakelitu jako nějaký tuhý krém, co jako šlehačka na pohled jen vypadá.
V každém případě je absolutně bez chutí.
Na návštěvě mi bylo pěkně hloupě za ten fujtajbl.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Jsou...
Tohle je právě jeden z faktorů, podle nichž poznáš cukrárnu od výkrmny dobytka - v cukrárně používají kvalitní suroviny a ´šlehačka´ z bakelitu přes práh nesmí...
;-))

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

Agneta

gecco >>> na maloměstech si podvodníci můžou vyskakovat s "výkrmnou dobytka", a nikdo si ani nestěžuje...asi je pak lepší, na návštěvu něco přivézt:D

Avatar uživatele
Zlatý

gecco

No jo no - ještěže nejsu na sladký - protože já bych to nejed´...
;-)

Avatar uživatele
Stříbrný

Agneta

:D

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.