Avatar uživatele
Pokročilý

Jídlo v restauraci není k jídlu

Stavil jsem se v restauraci na oběd a z jídelního lístku jsem si vybral nějaké mexické fazole. Ale to, co jsem dostal, bylo něco naprosto příšerného - pusa mě z toho pálila celé odpoledne, jíst se to dalo jen po malých soustech a každé sousto jsem musel hned zapít, nechal jsem jim tam půlku porce. Ano, čekal jsem pálivé jídlo, ale co je moc, to je moc. A otázka zní: Dostali jste někdy v restauraci nějaké takové nepoživatelné jídlo? Jak jste to řešili?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Já osobně ne ale můj Manžel když jsme byly s dětmi na výletě tak si objednal Flamendr který se taky nedal jíst.Hned jsme si nechaly zavolat vedoucího kterému jsme řekli ,že si manžel objednal Flamendr že se to nedá jíst at to ochutná at nám věří.Vedoucí samozdřejmě to ochutnal nechal to odnést a manželovy řekl,že si může objednat jídlo druhé.Od té doby si manžel když někam jedeme flamendr venku nikdy nedává,jen doma ho jí.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Já jsem si jednou objednala šopský salát a v něm byla slovenská pálivá paprika. Vrátila jsem ho a už si nic nedala. Můj přítel si objednal vepře-knedlo-zelo a když mu jídlo přinesli tak mu řekli , že knedlíky došli a přinesli mu dva rohlíky.

Jenou jsem si v docela pěkné restauraci objednala salát s kuřecím masem (stál 89kč). A chtěla jsem k němu dresink- číšnice na mě koukala jak na ufona , přinesla salát bez dresinku . Tak jsem jí to připoměla a ona mi přinesla nakrájený chleba!!!


Avatar uživatele
Zlatý

Myslím, že personál měl v 1.řadě na nadměrnou pálivost upozornitm, extra pálivé určitě není běžné jídlo a má ho rádo jen pár procent lidí.
Asi bych pak žádala výměnu za jiné jídlo.
Ale, jak znám sebe, také by trochu záleželo na tom, jakou bych měla náladu.
Ale na druhou stranu, čeho je moc, toho je příliš.


Avatar uživatele
Bronzový

pravděpodobně to byla vynikající resturace,která měla skutečné mexické menu,
a né nějaký odvar napodoběniny,
a jinak v mexiku se pálivé jídlo nezapíjí
aspoň touto vaší chybou se z vás stane gurmán,protože začnete posuzovat a ne odsuzovat

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

elektrikář

Problém je v tom že do pohostinství se vrhlo spoustu lidí kteří nemají kvalifikaci.A je tam spousta lajdáků. Vše ohřívají v mikrovlnce a nemají vyskoušený čas.A nedají na talíř poklop. Je jim úplně jedno že tam už příště nepřijdete. Dostal jsem špaňalský ptáček vysušený jako kremroli a kuchař se divil že mu to jdu otlouct o hlavu.Knedlíky nakrájené na nářezovém stroji jak kolečka salámu. šel jsem jinam ale nebylo to o moc lepší.Jsou i jiné dobré restaurace záleží jaký je majitel a co personálu dovolí. Je to řemeslo které se musí dělat z láskou pečlivostí a znalostma.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.