Avatar uživatele
Pokročilý

Je zdravější smažit na domácím sádle,nebo na slunečnicovém oleji?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

V poslední době se spíš doporučje sádlo. Objevily se nové názory, že slunečnicový olej je škodlivý.

Podívejte se do odkazu.
http://zdrava-vyziva.doktorka. cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Všeho s mírou a je to jedno.


Avatar uživatele
Zlatý

Já jsem pro sádlo.Už jen proto,že "snese" vyšší teploty při smažení.Připravená jídla jsou chutnější.Ale záleží na tom,jak ho kdo použije.


Avatar uživatele
Bronzový

dle mého osobního názoru míchat živočišný a rostlinný tuk-to je pro zažívání a organismus pěknej fičák.
Myslím že své ke svému patří

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.