Avatar uživatele
Bronzový

Je pravda, že když se vymačká citrón do ještě vřelého čaje, tak příjde o vitamíny ??? :)

Slyšel jsem tohle už vícekrát, že když se citrón vymačkává do ještě vřelého čaje, zbytečně ho připravujeme o mnoho cenných látek, tudíž nejspíš o vitamíny :) Co je ale na tom pravdy ? :)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

ano je to pravda-
Čaj s medem a citronem

Čaj s medem a citronem představuje klasickou podpůrnou léčbu. Abyste ale zachovali veškeré vitaminy a léčivé látky, nedávejte med ani citron do horkého čaje, nýbrž jej nechte vychladnout přibližně na 60 stupňů.

http://ekucharka.net/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Ano je to pravda . Citron ztratí 80% vitamínů , proto se musí dávat do chladnějšího čaje . ;)


Avatar uživatele
Stříbrný

Já si dělam teplou citronovou pomerančovou nebo grepovou limonádu Ta teplota musí být taková aby to šlo bez spálení rovnou pít,

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 876
Zlatý annas 774
Zlatý marci1 502
Zlatý iceT 499
Zlatý gecco 443
Zlatý briketka10 432
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 353

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.