Avatar uživatele
Registrovaný

Je potřeba povolení k pobytu, když chci žít ve Francii?

Doplňuji:
jedu tam začít znova.praci zatím nemam zajištěnou, ale to se časem vyvrbí.chci tam žít pokud možno natrvalo.nebo minimalně 2 - 3 roky.v tomto případě tedy povolení k pobytu nepotřebuji?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

- důležité je informovat o delším pobytu mimo území ČR svou zdravotní pojišťovnu a úřad sociálního zabezpečení, aby se po návratu nezjistilo, že se jim dluží třeba půl milionu.
Doplňuji:
Á jéé...

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Jen když tam budeš pracovat, tak pak při pobytu delším, než 3 měsíce :D
Doplňuji:
S tím se netrap, to už bude vědět tvůj zaměstnavatel :D

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Cestování

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Cestování

Zlatý Drap 346
Zlatý annas 287
Zlatý hanulka11 223
Zlatý led 207
Zlatý gecco 172
Zlatý quentos 161
Zlatý marci1 144
Zlatý mosoj 115
Zlatý Lamalam 111
Stříbrný Agneta 77

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.