Avatar uživatele
Pokročilý

Jaký je rozdíl mezi jablečným octem a klasickým octem kvasným?

Můžete mi prosím někdo říct, jaký je rozdíl mezi jablečným octem a klasickým octem kvasným? Jaké jsou účinky na organismus kvasného octa, jesti nějaké pozitivní jsou:)? Díky moc!!

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

obecně kyselá strava organismu neprospívá, kromě klasického překyselení žaludku se už léta s překyselením organismu spojuje začátek rakovinného bujení. Dále např. candida apod. Naopak prospěšný může být jako oplach na vlasy. Opravdu ale jen zevně, jinak bych se snažila konzumaci kyselého stáhnout na minimum, a když už si nemůžeš pomoct, tak alespoň hned kompenzovat něčím zásaditým.

pravý jablečný ocet je vyráběn kvašením šťávy z celých, čerstvých jablek. Za své léčebné účinky vděčí vysokému obsahu minerálů, které se vyskytují v jablkách. Aktivní složkou jablečného octa není pouze kyselina octová, ale kombinace minerálů. organické hmoty a kyseiny octové.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 883
Zlatý annas 776
Zlatý marci1 507
Zlatý iceT 503
Zlatý gecco 450
Zlatý briketka10 435
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.