Avatar uživatele
Registrovaný

Jaké je použití škrobu v potravinářském průmyslu ?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Poměrně široké.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Pokud se nepletu, v čínských restauracích se škrobový prášek používá jako zahušťovadlo omáček. To jen tak pro zajímavost :)


Avatar uživatele
Stříbrný

Jako zahušťovadlo a "plnidlo" jsou nacpané všude.... seznam škrobů v "éčkách",
E 1401 - E 1452
http://www.vitalia.cz/…
Např. Ovocná směs ala marmeláda může mít cca 90, 70, 50 % podíl ovocné složky (hlavně jablek), zbytek jsou třeba škroby atd.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 883
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 506
Zlatý iceT 503
Zlatý gecco 450
Zlatý briketka10 435
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.