Avatar uživatele
Registrovaný

Jaké je použití škrobu v potravinářském průmyslu ?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Poměrně široké.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Pokud se nepletu, v čínských restauracích se škrobový prášek používá jako zahušťovadlo omáček. To jen tak pro zajímavost :)


Avatar uživatele
Bronzový

Jako zahušťovadlo a "plnidlo" jsou nacpané všude.... seznam škrobů v "éčkách",
E 1401 - E 1452
http://www.vitalia.cz/…
Např. Ovocná směs ala marmeláda může mít cca 90, 70, 50 % podíl ovocné složky (hlavně jablek), zbytek jsou třeba škroby atd.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 859
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 433
Zlatý briketka10 423
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.