Avatar uživatele

Jak zmírnit sůl v sýrové pomazánce?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Dnes jsem zrovna četla radu v jednom časopise - přidat zakysanou smetanu, jogurt nebo tvaroh. Záleží na konzistenci.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Tvaroh,ten by mohl pomoci.Přidávám ho běžně,nic s tím nezkazíš.


Avatar uživatele
Zlatý

Pokud by se do tvojí pomazánky hodila cibule,tak ji tam najemno nakrájej,cibule též vytahuje sůl.
Ups...méně nasolit,když už je to slané....no nevím,nevím....


Avatar uživatele
Registrovaný

Přidat sýr ci smetanu


Avatar uživatele
Zlatý

já bych ji třeba méně nasolil, ale s těmi mléčnými produkty to taky není špatné ,),)
Doplňuji:
iceT: jo tak ..no tak potom bych to méně nasolil už při výrobě ,),)


Avatar uživatele
Stříbrný

Přesolenou pomazánku lze zředit .Tvarohem, taveným sýrem, smetanou, majonézou.Strouhanou vařenou bramborou nebo prolisovaným vejcem na tvrdo.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 842
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.