Avatar uživatele
Pokročilý

Jak správně mrazit rohlíky, aby pak nezapáchaly?

Rohlíky dávám do mrazáku, kde vydrží i více dní. Po rozmražení jsou jako čerstvé, ale jsou cítit slabým pachem. Nevím, jestli je to náznak plísně (která není vidět) nebo to má jinou příčinu. Po zakoupení je dávám hned do mrazáku v igelitových sáčcích, ale pokud jsou zmražené, proces plísně by snad neměl působit. Ale možná se mýlím a původ zápachu je někde jinde. V čem dáváte pečivo do mrazničky? Díky za odpověď.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Veškeré pečivo, cukroví, zákusky a další, dávám do plastových krabic a dobře uzavřu a je to bez nějakých pachů.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Pečivo dávám do plastových krabic s odsátým vzducem.


Avatar uživatele
Bronzový

Náznak plísně to není,to jenom ty rohlíky pochytají pachy z toho mražáku.Já taky dávám do sáčků.Oni ale i dva sáčky propustí pach.


Avatar uživatele
Stříbrný

Odpověď na otázku: v hermeticky uzavřených nádobách (viz třeba barbakan). Odpověď na rozvedení otázky: v ničem, prostor v mrazničce je příliš drahý a vzácný na to, abych tam skladoval potraviny, které si můžu kterýkoliv den koupit v obchodě. V mraznici mám produkty ze zabijačky, sezónní úrodu ze zahrady atp., rohlíky a chleba ne.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.