Avatar uživatele
Bronzový

Jak smažit a jak dlouho cibuli aby byla "dozlatova"?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

1) dělat na sádle

2) pomalu na menší teplotu - dělám ju klidně i 15 minut

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

hlavně ji včas odstavit protože v tom horkém tuku ještě dojde a byla by černá


Avatar uživatele
Bronzový

tak nejpresneji to zjistis tak, ze se na ni podivas:) zalezi na spouste veci, na jake panvi ji delas, na jakem plameni, na cem ji smazis ... nejdriv zacne vonet, pak sklovatet(zacne byt "prusvitna") a pak jemne zloutnout, tehdy ji sundas z plamene, ona jeste trochu dojde. no a kdyz to nestihnes, a zacne hnednout, uz je pozde :)


Avatar uživatele
Zlatý

Na panvicce normalne rozpustite maslo, na to date nakrajenou cibuli a smazite nejake 4 minuty? Proste nez zacne zlatnout a ziska barvu, jakou ji znate, kdyz ji jite. Musi se samozrejme obcas michat, aby se nepripalila.


Avatar uživatele
Stříbrný

Pokud už hrozí že se cibulka spálí jde jí schladit na studené vodě.Cibulka se musí míchat a hlídat.Záleží jaké má nádoba dno a jaký máte sporák.


Avatar uživatele
Zlatý

Tak akorát, jinými slovy přiměřeně, přiměřeně...

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 845
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.