Avatar uživatele
Pokročilý

Jak poznat prošlé kuřecí maso v obchodě?

Existuje nějaký elegantní způsob, jak v obchodě rozpoznat, jestli je kuřecí maso ve vaničce jaksi, ve špatné kondici/a naopak?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Zlatý

U baleného masa je vyznačen datum. U masa nebaleného , kuřecího, je velmi elegantní způsob jak rozpoznat kvalitní a nekvalitní.Nekupovat ho. Všechno kuřecí maso v obchodech je nekvalitní. Kde by se taky ta kvalita mohla vzít. Něco co vyroste od narození do jateční váhy za 28 dní, a déle se kuřata nenechávají, nemůže být kvalitní. Jako maso to ani nevoní ani nevypadá a vůbec už jako kuřecí nechutná. Za 28 dní nevyrostou ani brambory.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Dnes jsou prakticky všechna kuřata ve stejné kvalitě, poněvadž i soukromíci je většinou krmí stejně.
Jediné co je rozhodující, je jakási záruka na obalu a vzhled (např.nafouklý obal nemražených ap.), případně u těch od řezníka ještě vzhled a vůně masa. Samozřejmě, o barvě nemluvě.
Zkušenost


Avatar uživatele
Zlatý

jo je to ale hnus ségra koupila včera mražený stehna v Globusu hned je uvařila a byla cejtit !! už nikdy žádný kuře nekoupím !!
já jsem koupila taky stehenní řízky a dvoje nebyly též dobrý..
budu kupovat jen vepřový :))

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.