Avatar uživatele
Pokročilý

Jak poznám nejedlou plíseň na plísňovém sýru?

Doplňuji:
DRAP> Jenže jsem zvyklí na plísňový sýr "HERMELÍN" a teď jsem koupil nějakou levnější značku a měl jsem ji asi týden doma a po rozbalení mi to vůbec nevonělo, něměl jsem odvahu to ochutnat... proto se ptám...

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Podle vůně, ale to je většinou už dost pozdě. Pokud ti to dělá problém, nekupuj plísňové sýry.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

to poznáš, neboj se že ne. když to má na sobě "kolečka" tak už si to měl vyhodit ped týdnem


Avatar uživatele
Stříbrný

V krámně se koupí ještě nevyzrálý sýr. Po řádném uležení se doslova ve svém obalu po sundání staniolu roztéká.Po revoluci jsem koupil asi půl kg kostku hermelínu ze slevou. Po rozbalení z krabičky a staniolu se mi doslova snažil utéct ze stolu. Natřený na topinky a posypaný jarní cibulkou se mi o něj kamarádi málem poprali. Po druhé jsem takové velké balení nesehnal. A tak malé Hermelíny jsem nechával zrát ve sklenici, na ústředním topení.

Doplňuji:
Správně uležený Hermelín by nemněl mít vidět bílé tvarohové jádro a být v krémovém stavu.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.