Avatar uživatele

Jak používáte česnek při přípravě pokrmu?

Já osobně ho nastrouhám na jemném ministruhadle. Někdo ho utře na prkénku, naseká, jiný použije lis na česnek, někdo používá hotovou česnekovou pastu.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Jak ´kam´...
Obvykle jej nakrájím na tenké plátky, ale třeba do pomazánky jej prolisuju, do bramboráků nastrouhám ´mezi bramborama´...
;-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Na pečené maso nakrájený na jemné plátky,do pomazánek prolisovaný,na dochucení polévky aj. 'našprtaný' na prkénku.


Avatar uživatele
Bronzový

Rozmáčknu nožem a pokrájím.


Avatar uživatele
Bronzový

V 95% lisuji, v 5% krajim na platky.

Cesnek v buchtach, chce se mi zvracet.


Avatar uživatele

To záleží do čeho.
Do polévky jemně nakrájím,
myslím,že nej je když je utřený se solí.
Jednou jsem ho měl i v buchtách a to sladký nejím a bylo to docela ok.


Avatar uživatele
Zlatý

zásadne bez tepelnej úpravy, krájaný, strúhaný, lisovaný

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 842
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.