Avatar uživatele
Zlatý

Jak krájíte hermelín, když ho podáváte vínu? Na klínky, plátky nebo jinak?

Teď si na něm pochutnávám s mým oblíbeným chardonnay. A ukrajuju si soustíčka :-)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

Na čtyři díly, které rozpůlím a jedu dle stupně vyzrálosti, konzistence tak, aby se moc netáhl a neměl spíš většinu ulpělou na talířku, resp. původním balícím papíře. K tomu olivy, někdy ančovičky, někdy salám. Víno červené.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Pro vetsi návštěvu na plátky , pro sebe na kliniky...
A s chuti vyziram ten nejznámější střed.
;-)


Avatar uživatele
Zlatý

Nekrájím ho nijak. Podávám na prkénku s nožem, nechť si každý ukrojí podle vlastního vkusu.


Avatar uživatele
Zlatý

A není to jedno ? Francouzi naservírují na misku směs sýrů nakrájených na kostičky a basta.


Avatar uživatele
Bronzový

Nerada to krajím na plátky, protože se to na sebe lepí a nebo se to lepí na talíř. Takže trojúhelníčky mám nejradši :)


Avatar uživatele
Bronzový

Každému dám do jedné ruky krabici vína a do druhé krabičku se sejrem.


Avatar uživatele

nedávno jsem jsem dostal dárkovou krabici s cca. šesti druhy sýrů a ke každému byl návod, jak se má krájet při podávání. hermelín byl na klínky

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

ReHu

Mosoji,
A) jsem v ČR
B) v lednici je hermelín, uzené koláče a eidam
C) hermelín ukusuji jen když mám hlad. Pro chuť ukrajuji.

Avatar uživatele
Zlatý

ReHu

D) ne všichni francouzi to tak dělají
E) pokud nechceš odpovědět na otázku, proč vůbec odpovídáš?

Avatar uživatele
Zlatý

ReHu

Gecco, střed?
Já ujíždím na okrajích :-)

Avatar uživatele
Zlatý

gecco

Střed - to nejsmradlavější...
Jóóóó´...
;-)
Zrovna mám v lednici Camembert v tom správném stádiu zrání - až se bojím, že na mne, až jej rozbalím, bafne...
;-))

Avatar uživatele
Bronzový

chachar1922

Já taky na okrajích a doma to nechápu, že nejlepší je prostředek.
Ale miluju okraje i u bábovek a buchet :D

Avatar uživatele
Zlatý

ReHu

Chachar>špičky štrůdlu, mňam :-)

Avatar uživatele
Bronzový

chachar1922

*nechápou

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 842
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.