Avatar uživatele
babča

Co s tvrdými nektarinkami?

Jak by mohly změknout?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? flodur, anonym před 3941 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Nekupovat. Je to „podtržené“ ovoce, které není v konzumní zralosti.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
pusinka50

Nechat dojít na sluníčku nebo v pokoji, ale tak třetí až čtvrtý den je sníst, aby neshnili

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
redy

dát na sluníčko voni dojdou nebo shnijou

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Doporučila bych pokrájet a povařit s trochou cukru. Použila bych je potom na nějakou buchtu, případně bych vmíchala trochu želatiny a byl by z toho báječný dezert.
Nemám s „docházením“ příliš tvrdého ovoce dobré zkušenosti. Než mi tvrdé ovoce stačilo „dojít“ tak i „odešlo“ (shnilo).

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
honza19hk

nechat dozrát. Řekl bych že ale tvrdá nektarinka je lepší než ta rozplizlá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Nechat je pár dní při pokojové teplotě změknout. Já je mám ráda tvrdší.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Dát do sklenice ze zralými letními jablky ta uvolňuji plyn etylén který se používá třeba v dozrávárnách banánů.Nektarinka je nejlepší utržená zralá ze stromu. Doporučuji jíst bez trika. já jej musel hned prát.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek