Avatar uživatele

Cibule nakrájená na kolečka je osmažena téměř hned narozdíl od krájené na drobno. Proč to tak je?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Podle mě je to tím, že má menší plochu. Kolečka smažíš jen ze dvou stran, ty kostičky pak z dalších čtyř.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Nesouhlas s "ALESH"em. I kruh cibule má přece svoje boční strany - vnitřní a vnější... A když se jednotlivá kolečka (hezky od vnitřního po vnější) nakrájené cibule před smažením od sebe rozdělí a oni se tak přes sebe na té pánvi různě přeposkládají (takže nemají dokonalý kontakt s teplým dnem pánve), tak nevěřím že budou usmažena dřív, než kostičky cibule...

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.