Zeptal/a se – 6.březen 11:10
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
a podobnou otázku jsem tady taky našla i s videem,a právě podle toho
jsem sušenky pekla,ale stejně mám otázku.Podle toho receptu se má
čokoláda nakrájet na kousky a vmíchat do těsta,ale jak zařídit,aby se
čokoláda,která je naspodku sušenky nespekla a tímpádem
nezhořkla.Čokoláda navrchu i uvnitř sušenek zůstala celá a chuťově
stejná.
Bude stačit,když pod papír na pečení hodím ještě alobal?Nebo čokoládu
raději naházet až nahoru na sušenky?Jinak se mi celkem povedly,i když jako
kupované nechutnají.
Zeptal/a se – 6.březen 11:20
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
a podobnou otázku jsem tady taky našla i s videem,a právě podle toho
jsem sušenky pekla,ale stejně mám otázku.Podle toho receptu se má
čokoláda nakrájet na kousky a vmíchat do těsta,ale jak zařídit,aby se
čokoláda,která je naspodku sušenky nespekla a tímpádem
nezhořkla.Čokoláda navrchu i uvnitř sušenek zůstala celá a chuťově
stejná.
Bude stačit,když pod papír na pečení hodím ještě alobal?Nebo čokoládu
raději naházet až nahoru na sušenky?Jinak se mi celkem povedly,i když jako
kupované nechutnají.
Doplňuji:
Mám právě plynovou troubu(je to mrcha,co se týká buchet a ostatního
sladkého),dala jsem i misku s vodou naspod a plech se sušenkami úplně
nahoru,ani jsem je nepekla určenou dobu-to by byly i na slabý plamen na
uhel.Díky.