Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 31.říjen 23:05

Je na Zemi použitá lidská existence jako biologická zbraň?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Když se možná mimozemšťanům nebo silám podařilo vymýtit ze světa obrovské stvůry, ale nechtělo se jim zabývat se jakýmkoliv maličkým tvorečkem, od žížal až po skot, tak nenasadil na Zemi člověka aby dodělal dílo zkázy? Použitý člověk by to měl mít na starosti. Aby celý svět zůstal planý, bez cvrlikotu, bez šelestu. Čistý, sterilizovaný svět. Hodil někdo na zem granát s lidstvem aby ho vyčistil? Štítí se někdo zvířat, která by měla být zničena, má někdo hrůzu z havěti které by mělo být zašlápnuto? Proč bych měl mou Zemi zničit? A kdybych měl a vzpříčil se tomu; není to hřích?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 31.říjen 23:30

Je na Zemi použitá lidská existence jako biologická zbraň?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Když se možná mimozemšťanům nebo silám podařilo vymýtit ze světa obrovské stvůry, ale nechtělo se jim zabývat se jakýmkoliv maličkým tvorečkem, od žížal až po skot, tak nenasadil na Zemi člověka aby dodělal dílo zkázy? Použitý člověk by to měl mít na starosti. Aby celý svět zůstal planý, bez cvrlikotu, bez šelestu. Čistý, sterilizovaný svět. Hodil někdo na zem granát s lidstvem aby ho vyčistil? Štítí se někdo zvířat, která by měla být zničena, má někdo hrůzu z havěti které by mělo být zašlápnuto? Proč bych měl mou Zemi zničit? A kdybych měl a vzpříčil se tomu; není to hřích?
Doplňuji:
Nazdar KdoSiOdJinud!!! Ne, fakt mě toto napadlo. Tak se tak nesměj. Co když se vzpříčím poslání na zemi „podrobit zem“ a pak půjdu do pekla za trest že jsem nevyhubil třeba naftou všechno živé v řekách, nezabil všechny zvířata… Copak někdo z náboženských vůdců vidí do palice boha? A kdo je to zač? Němci taky byli jako slepí.