Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.leden 11:04

Kdo podává ruku první v takové situaci?

Kultura a společnost – Etiketa

Existuje jakási komise, která vede oponentní řízení ohledně udělení státních dotací, takže složená z vysoce postavených lidí v rámci institucí jako jsou ministerstva atd. Jsou to jen muži (celkem 6) a ve věku zhruba od 45 do 65. Přichází žena – 31let, jako jeden ze dvou nejvyšších představitelů protistrany (obhajovat žádost o dotaci). Obecně žena podává ruku muži, méně významný významnějšímu a starší mladšímu, ale v této situaci si nejsem jistá, co je dobře. Řekla bych, že podá ona první ruku postupně jim všem…?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.leden 11:57

Kdo podává ruku první v takové situaci?

Kultura a společnost – Etiketa

Existuje jakási komise, která vede oponentní řízení ohledně udělení státních dotací, takže složená z vysoce postavených lidí v rámci institucí jako jsou ministerstva atd. Jsou to jen muži (celkem 6) a ve věku zhruba od 45 do 65. Přichází žena – 31let, jako jeden ze dvou nejvyšších představitelů protistrany (obhajovat žádost o dotaci). Obecně žena podává ruku muži, méně významný významnějšímu a starší mladšímu, ale v této situaci si nejsem jistá, co je dobře. Řekla bych, že podá ona první ruku postupně jim všem…?
Doplňuji:
Děkuji všem. V tomto případě se špatně určuje nadřízený – podřízený, protože každý jsme z jiné instituce. Proto jsem si nebyla jistá. :)