Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.únor 1:02

Jaký máte názor na Jižní Koreu?

Příroda a životní prostředí – Alternativní energie

Pokud ho máte!

Jižní Korea je jeden z těch asijských států, na který je pozitivně nahlíženo. Je bohatý, vyspělý, řekněme s liberální politikou a kulturou. Mně se na něm pár věcí (drobností) líbí, ale jinak mám na něj negativnější pohled a upřednostnil bych klidně i některé chudší země. Poměrně vysoká kriminalita, i když se udává že na vyspělou zemi je to málo, ale neřekl bych. A hlavně mají takové trendy a modernosti, které se mi nelíbí.
Zrovna jsem četl, že Jižní Korea je naprostá jednička, pokud jde o plastické operace. Že jeden z 5 Korejců má nějakou pllatsickou operaci a až polovina mladých kolem 20. Což prostě, tý vole, trochu moc.

Byli jste tam někdo nebo byste tam chtěli? Jak ji vnímáte?
Ptám se hlavně proto, že jsem všiml, jak je v posledních letech Jižní Korea oblíbená i v ČR. Dost možná i kvůli jeich seriálům, které získávají na stále větší popularitě.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.únor 1:07

Jaký máte názor na Jižní Koreu?

Příroda a životní prostředí – Alternativní energie

Pokud ho máte!

Jižní Korea je jeden z těch asijských států, na který je pozitivně nahlíženo. Je bohatá, vyspělá, s liberální politikou a kulturou. Pár věcí (drobností) si mi na ni líbí, ale jinak mám na ni negativnější pohled a klidně bych upřednostnil i některé chudší země. Poměrně vysoká kriminalita, i když se udává že na vyspělou zemi je to málo, ale neřekl bych. A hlavně mají takové trendy a modernosti, které se mi nelíbí.
Zrovna jsem četl, že Jižní Korea je naprostá jednička, pokud jde o plastické operace. Že jeden z 5 Korejců má nějakou platsickou operaci a až polovina mladých kolem 20 let. Což je prostě, tý vole, trochu moc.

Byli jste tam nebo byste chtěli? Jak ji vnímáte?
Všiml jsem si, jak je v posledních letech Jižní Korea oblíbená i v ČR a zajímá se o ni víc lidí. Dost možná i kvůli jejich seriálům, které získávají na stále větší popularitě.