Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.prosinec 16:02

Den státního smutku den před Štědrým dnem? Názory?

Aktuality a zábava – Aktuality

Včera k večeru jsem byl v jisté části Ostravy a tam trhy/stánky/pódium všechno zavřené, ani človíčka. Všechno jinak krásně načančané, svítíčka světýlkovala, atmosféra vánoční, počasí vyhovující. A protože se nebylo koho zeptat na důvod, sám jsem si odpověděl vlastním úsudkem, že se tak děje kvůli „filozofa“. To bylo už v pátek. Dnes jsem v Ostravě zatím ještě nebyl, ale předpokládám, že ty krásné dřevěné domečky/stánky budou zase osiřelé, nikde nebude vonět perník, tráva, svařák, grog (přestože jsme přes noc dostali nadílku sněhu, „bílo“ a vše je teď díky němu klidné, možná až takové idylické) a takto hádám kvůli státnímu smutku, kvůli „filozofa“. To podle mého nebylo příliš uvážené, vyhlašovat den státního smutku den před štědrým dnem. Lituji trhovce, lituji vystupující, lituji návštěvníky, lituji zamilované, lituji lidi, lituju. Děkuju.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.prosinec 16:08

Den státního smutku den před Štědrým dnem? Názory?

Aktuality a zábava – Aktuality

Včera k večeru jsem byl v jisté části Ostravy a tam trhy/stánky/pódium všechno zavřené, ani človíčka. Všechno jinak krásně načančané, svítíčka světýlkovala, atmosféra vánoční, počasí vyhovující. A protože se nebylo koho zeptat na důvod, sám jsem si odpověděl vlastním úsudkem, že se tak děje kvůli „filozofa“. To bylo už v pátek. Dnes jsem v Ostravě zatím ještě nebyl, ale předpokládám, že ty krásné dřevěné domečky/stánky budou zase osiřelé, nikde nebude vonět perník, tráva, svařák, grog (přestože jsme přes noc dostali nadílku sněhu, „bílo“ a vše je teď díky němu klidné, možná až takové idylické) a takto, hádám, se děje kvůli státnímu smutku, kvůli „filozofa“. To podle mého nebylo příliš uvážené, vyhlašovat den státního smutku den před štědrým dnem. Lituji trhovce, lituji vystupující, lituji návštěvníky, lituji zamilované, lituji lidi, lituju. Děkuju.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.prosinec 16:31

Den státního smutku den před Štědrým dnem? Názory?

Aktuality a zábava – Aktuality

Včera k večeru jsem byl v jisté části Ostravy a tam trhy/stánky/pódium všechno zavřené, ani človíčka. Všechno jinak krásně načančané, svítíčka světýlkovala, atmosféra vánoční, počasí vyhovující. A protože se nebylo koho zeptat na důvod, sám jsem si odpověděl vlastním úsudkem, že se tak děje kvůli „filozofovi“. To bylo už v pátek. Dnes jsem v Ostravě zatím ještě nebyl, ale předpokládám, že ty krásné dřevěné domečky/stánky budou zase osiřelé, nikde nebude vonět perník, tráva, svařák, grog (přestože jsme přes noc dostali nadílku sněhu, „bílo“ a vše je teď díky němu klidné, možná až takové idylické) a takto, hádám, se děje kvůli státnímu smutku, kvůli „filozofa“. To podle mého nebylo příliš uvážené, vyhlašovat den státního smutku den před štědrým dnem. Lituji trhovce, lituji vystupující, lituji návštěvníky, lituji zamilované, lituji lidi, lituju. Děkuju.