Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.březen 16:33

Po ukončení studia,lze ještě přestoupit?

Vzdělání a práce – Střední školy

Dobrý den, mám syna ukončili jsme 28.2.2020 studium na Gymnáziu, byl jakoby v 1.ročníku. Nebudu vypisovat proč a bližš soukromé informace. Syn do chází už přes měsíc i k psycholožce, prostě měl psychické problémy a hodně zameškal, zkazil si známky atd. Proto jsem podepsala škole ukončení, se synem jsme byli domluvení, že zatím se ted budeme věnovat pracovat s tou psycholožkou a v září nastoupí jinam. Máme i podanou přihlášku. Ale k otázce, ted řešíme, že by chtěl přestoupit, že je do září daleko.. A chce do školy. Je nějaká možnost, ještě přestoupit, pokud byl studentem do konce února? A zítra jdeme na úp ho zaregistrovat.. Mám možnost ještě ho někam ted dát?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.březen 18:44

Lze po ukončení studia ještě přestoupit?

Vzdělání a práce – Střední školy

Dobrý den, mám syna, ukončili jsme 28.2.2020 studium na gymnáziu, byl jakoby v 1. ročníku. Nebudu vypisovat proč a bližší soukromé informace. Syn do chází už přes měsíc i k psycholožce, prostě měl psychické problémy a hodně zameškal, zkazil si známky atd. Proto jsem podepsala škole ukončení, se synem jsme byli domluvení, že zatím se teď budeme věnovat práci s tou psycholožkou a v září nastoupí jinam. Máme i podanou přihlášku. Ale k otázce, teď řešíme, že by chtěl přestoupit, že je do září daleko. A chce do školy. Je nějaká možnost, ještě přestoupit, pokud byl studentem do konce února? A zítra jdeme na ÚP ho zaregistrovat. Mám možnost ještě ho někam teď dát?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.březen 18:45

Lze po ukončení studia ještě přestoupit?

Vzdělání a práce – Střední školy

Dobrý den, mám syna, ukončili jsme 28. 2. 2020 studium na gymnáziu, byl jakoby v 1. ročníku. Nebudu vypisovat proč a bližší soukromé informace. Syn do chází už přes měsíc i k psycholožce, prostě měl psychické problémy a hodně zameškal, zkazil si známky atd. Proto jsem podepsala škole ukončení, se synem jsme byli domluvení, že zatím se teď budeme věnovat práci s tou psycholožkou a v září nastoupí jinam. Máme i podanou přihlášku. Ale k otázce, teď řešíme, že by chtěl přestoupit, že je do září daleko. A chce do školy. Je nějaká možnost ještě přestoupit, pokud byl studentem do konce února? A zítra jdeme na ÚP ho zaregistrovat. Mám možnost ještě ho někam teď dát?