Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.listopad 12:41

Mám na zahradě nejspíš vrány, anebo spíše havrany?

Zvířata – Ptáci

Lítají většinou ve skupince tak po třech, všude šmejdí, ořechama mlátí o tvrdý podklad a je vidět, že jsou ve střehu. Prolízaj tady zahrady téměř denně. Nedávno přiletěly vrány. Jeden by řek, že jsou to vrány. Ale mně přijdou nějak statnější, než ti černí ptáci, co tady občas přilítaj v hejnu po dvaceti. Navíc mají světlý zobáky. Ale to mě možná klame zdání. Co je podle vás pravděpodobnější? Krkavci to nejsou, ty poznám.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.listopad 12:43

Vídávám na zahradě nejspíš vrány, anebo spíše havrany?

Zvířata – Ptáci

Lítají většinou ve skupince tak po třech, všude šmejdí, ořechama mlátí o tvrdý podklad a je vidět, že jsou ve střehu. Prolízaj tady zahrady téměř denně. Nedávno přiletěly vrány. Jeden by řek, že jsou to vrány. Ale mně přijdou nějak statnější, než ti černí ptáci, co tady občas přilítaj v hejnu po dvaceti. Navíc mají světlý zobáky. Ale to mě možná klame zdání. Co je podle vás pravděpodobnější?

Krkavky to nejsou, ty poznám.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.listopad 14:10

Vídávám na zahradě nejspíš vrány, anebo spíše havrany?

Zvířata – Ptáci

Lítají většinou ve skupince tak po třech, všude šmejdí, ořechama mlátí o tvrdý podklad a je vidět, že jsou ve střehu. Prolízaj tady zahrady téměř denně. Nedávno přiletěly vrány. Jeden by řek, že jsou to vrány. Ale mně přijdou nějak statnější než ti černí ptáci, co tady občas přilítaj v hejnu po dvaceti. Navíc mají světlý zobáky. Ale to mě možná klame zdání. Co je podle vás pravděpodobnější?

Krkavky to nejsou, ty poznám.