Zeptal/a se – 3.září 10:28
Jídlo a vaření – Restaurace
Co na tom všichni vidí? Proč zrovna pokrm původem z Itálie má v ČR (a i jinde) tolik restaurací zaměřených zvláště na tento pokrm a přitom na žádné typicky české jídlo snad ani žádná restaurace v ČR není. Navíc udělat pizzu není nijak zvlášť těžké, je to v podstatě jen opečený chléb s kousky něčeho.
Zeptal/a se – 3.září 10:48
Jídlo a vaření – Restaurace
Co na tom všichni vidí? Proč zrovna pokrm původem z Itálie má v ČR (a i jinde) tolik restaurací zaměřených zvláště na tento pokrm a přitom na žádné typicky české jídlo snad ani žádná restaurace v ČR není. Navíc udělat pizzu není nijak zvlášť těžké, je to v podstatě jen opečený chléb s kousky něčeho.