Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.červen 18:12

Je to tak správně podle hygieny?

Aktuality a zábava – Aktuality

Stánkař si předgriluje maso 12 hodin před akcí, kdy maso bude dále grilovat a pak prodávat. Pokud vím, tak po tepelné úpravě musí pokrm mít nějakou teplotu (cca.70°C) při podávání a nebo by pak muselo být pokrm prudce zamražen při teplotách hodně pod nulou a pak ohřát. Tzn. že by stánkař musel maso cca. 10 hodin mít při dané teplotě uchovat (takže na kaši), těžko ho někde venku šokovým mrazákem zmrazí (kvalita pryč). Co na to hygiena?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.červen 18:13

Je to tak správně podle hygieny, když si stánkař předgriluje maso 12 hodin před akcí?

Aktuality a zábava – Aktuality

Stánkař si předgriluje maso 12 hodin před akcí, kdy maso bude dále grilovat a pak prodávat. Pokud vím, tak po tepelné úpravě musí pokrm mít nějakou teplotu (cca.70°C) při podávání, anebo by pak muselo být pokrm prudce zamražen při teplotách hodně pod nulou a pak ohřát. Tzn. že by stánkař musel maso cca. 10 hodin mít při dané teplotě uchovat (takže na kaši), těžko ho někde venku šokovým mrazákem zmrazí (kvalita pryč). Co na to hygiena?