Zeptal/a se – 8.březen 13:29
Jídlo a vaření – Nápoje
Základní znalosti, dovednosti a triky při určování skutečně kvalitní
pálenky „podomácké“ výroby.
Před časem jsem se tady ptal na řetízkování, ale určitě existují
i jiné znaky, jak při nákupu nenaletět a později do sebe nenalévat
příliš metanolu.
Google- na toto téma nic moc ..jestli vůbec něco.
P.S. řetízkování jsem nepochopil. Ocenil bych jeho popis, tentokráte
jasnou, jednoduchou formou(což podle všeho odporuje principu těchto stránek,
ale zkuste);)
Zeptal/a se – 8.březen 14:43
Jídlo a vaření – Nápoje
Základní znalosti, dovednosti a triky při určování skutečně kvalitní
pálenky „podomácké“ výroby.
Před časem jsem se tady ptal na řetízkování, ale určitě existují
i jiné znaky, jak při nákupu nenaletět a později do sebe nenalévat
příliš metanolu.
Google- na toto téma nic moc ..jestli vůbec něco.
P.S. řetízkování jsem nepochopil. Ocenil bych jeho popis, tentokráte
jasnou, jednoduchou formou(což podle všeho odporuje principu těchto stránek,
ale zkuste);)
Drap- tohle je odpověď dobrá pozůstalým po kauzách a aférách metanol,
já hledám jednoznačně určující metody, ovšem pouze svýma schopnostma
přímo na místě nákupu, bez přenosné chemické laboratoře.
Každý přeci nemá buňky jako degustátor.