Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.listopad 13:52

Předvolává si sociálka otce dětí,pokud jde o zvýšení alimentů?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Dnes měl muj známý zajímavý telefonát.Volala mu paní ze sociálky a rekla mu,ta se zítra dostaví,že jeho exmanželka pozaduje zvyseni alimentů.Je to hle normalni postup,ze to resi sociálka?ja myslela,ze se tohle řeší soudně.situace je takova,ze kamarad deti prý nevídá,již tři roky,ale pravidelně plati 4500kc a obě deti.Co jiného by mohli na socialce řešit,kdyz exmanželka pry mu deti davat nechtěla.musi tam on jít?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.listopad 14:05

Předvolává si sociálka otce dětí,pokud jde o zvýšení alimentů?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Dnes měl muj známý zajímavý telefonát.Volala mu paní ze sociálky a rekla mu,ta se zítra dostaví,že jeho exmanželka pozaduje zvyseni alimentů.Je to hle normalni postup,ze to resi sociálka?ja myslela,ze se tohle řeší soudně.situace je takova,ze kamarad deti prý nevídá,již tři roky,ale pravidelně plati 4500kc a obě deti.Co jiného by mohli na socialce řešit,kdyz exmanželka pry mu deti davat nechtěla.musi tam on jít?POKUD S ALIMENTAMA NEMA SOCIALKA NIC SPOLECNEHO.PROČ TAM MA JIT,KDYZ DĚTI TŘI ROKY NEVÍDÁ??

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.listopad 18:13

Předvolává si sociálka otce dětí, pokud jde o zvýšení alimentů?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Dnes měl muj známý zajímavý telefonát. Volala mu paní ze sociálky a řekla mu, ať se zítra dostaví, že jeho exmanželka požaduje zvýšení alimentů. Je tohle normalni postup, že to resi sociálka? Ja myslela, že se tohle řeší soudně. Situace je taková, že kamarad děti prý nevídá, již tři roky, ale pravidelně na obě deti plati 4500 Kč. Co jiného by mohli na socialce řešit, když mu prý exmanželka deti davat nechtěla? Musí tam on jít? POKUD S ALIMENTAMA NEMA SOCIALKA NIC SPOLECNEHO, PROČ TAM MÁ JÍT, KDYŽ DĚTI TŘI ROKY NEVÍDÁ??