Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.září 15:18

jak dlouho je potřeba macerovat byliny(stonek list květ) ve vodě, abych z nich dostal to nejlepší na sirup?

Jídlo a vaření – Nápoje

nálev a odvar jsem jako výluhy zamítnul, takže mně zbejvá jenom ten macerát a jaká je podle vás optimální doba macerování „měkkých“ bylin, jako je kupř. mátá, meduňka, květ č.bez, strouhanej zázvor, levandule, jitrocel atd.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.září 15:25

Jak dlouho je potřeba macerovat byliny(stonek list květ) ve vodě, abych z nich dostal to nejlepší na sirup?

Jídlo a vaření – Nápoje

nálev a odvar jsem jako výluhy zamítnul, takže mně zbejvá jenom ten macerát a jaká je podle vás optimální doba macerování „měkkých“ bylin, jako je kupř. mátá, meduňka, květ č.bez, strouhanej zázvor, levandule, jitrocel atd.