Avatar uživatele
zjentek

Jak dlouho je potřeba macerovat byliny(stonek list květ) ve vodě, abych z nich dostal to nejlepší na sirup?

nálev a odvar jsem jako výluhy zamítnul, takže mně zbejvá jenom ten macerát a jaká je podle vás optimální doba macerování „měkkých“ bylin, jako je kupř. mátá, meduňka, květ č.bez, strouhanej zázvor, levandule, jitrocel atd.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, lejdy.můn před 3133 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
johana 56

Možná poradí v Jedové chýši

http://ladyro­vena.blog.cz/1210/by­linkove-recepty-sirupy

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Osobně nechávám většinou 48 hodin.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek