Avatar uživatele
Zlatý

Jak dlouho je potřeba macerovat byliny(stonek list květ) ve vodě, abych z nich dostal to nejlepší na sirup?

nálev a odvar jsem jako výluhy zamítnul, takže mně zbejvá jenom ten macerát a jaká je podle vás optimální doba macerování "měkkých" bylin, jako je kupř. mátá, meduňka, květ č.bez, strouhanej zázvor, levandule, jitrocel atd.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Možná poradí v Jedové chýši

http://ladyrovena.blog.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Osobně nechávám většinou 48 hodin.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.