anonym
Zeptal/a se – 27.srpen 23:38
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Pokud dělám zabíjačku, tak maso na výrobky nesolím, ale chci se zeptat, zda mám posolit maso, které bude jen na přímou konzumaci? Pro své přátelé chci připravit „ovarový kotlík“, ve kterém by bylo maso z kotletky, bůčku, kolena, laloku a jater. Mám to posolit, když dám do kotlíku pouze nové koření?
anonym
Zeptal/a se – 28.srpen 7:57
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Dudu, nebudu psát u kolika zabíjaček jsem byl a kolik zpracoval prasat, ale nikdy se nedávalo do kotle, kde se vařilo maso (vnitřnosti) na výrobky žádné koření, natož kořenová zelenina. Nedokáži si představit chuť tlačenky, jitrnic či jelit ve kterých je mix příchutí. Já používám konkrétní koření na konkrétní výrobky. Podle Tvého by bylo dobré, po vyjmutí masa, zavařit do vývaru nudle a podávat.