anonym
Zeptal/a se – 13.červenec 15:42
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Zkousel jste to nekdo? Vim, ze smazena jidla se maji jist hned tepla, ale
zahlid sem nedavno nekoho kdo to jedl ze sacku s chlebem a rozhodne to nebylo
prave usmazene. Ztrati to chut a nebo je to primo skodlive? Pokud to nebude
uplny blevajz, tak si to klidne rad dam. Udelal bych si to na zkousku do prace,
ale radsi se zeptam. Ten clovek muze mit takzvany ocelovy zaludek, ktery ma par
vyvolenych a muze jist kde co a nikdy mu nic neni.
Moje varianta by byla: Usmazit to na vecer a dat do lednicky. Snist to pak druhy
den na obed v praci. Co vy na to? :)
Zeptal/a se – 13.červenec 16:26
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Zkousel jste to nekdo? Vim, ze smazena jidla se maji jist hned tepla, ale
zahlid sem nedavno nekoho kdo to jedl ze sacku s chlebem a rozhodne to nebylo
prave usmazene. Ztrati to chut a nebo je to primo skodlive? Pokud to nebude
uplny blevajz, tak si to klidne rad dam. Udelal bych si to na zkousku do prace,
ale radsi se zeptam. Ten clovek muze mit takzvany ocelovy zaludek, ktery ma par
vyvolenych a muze jist kde co a nikdy mu nic neni.
Moje varianta by byla: Usmazit to na vecer a dat do lednicky. Snist to pak druhy
den na obed v praci. Co vy na to? :)